راهنمای خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری

خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری

اگر یک فیلمساز باشید حتما می دانید که یکی از محدودیت هایی که در راه فیلمسازی وجود دارد میزان بودجه ای است که نیاز است صرف پروژه شود. این قضیه مخصوصا در مورد فیلمسازان تازه کار که پول زیادی ندارند صدق می کند. هزینه زیادی باید صرف خرید لنز، دوربین، وسایل نورپردازی و سایر لوازم جانبی شود و این جدای از هزینه مورد نیاز برای راه اندازی پروژه است. اما خبر خوب این است که می توانید دوربین فیلمبرداری مورد نیاز خود را به صورت دست دوم در بازار پیدا کنید. نکته مهم این است که باید بدانید چه نیازی دارید تا بتوانید بهترین سرمایه گذاری را انجام دهید. پس با ما در راهنمای خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری همراه باشید.

خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری مناسب شما


خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری

 

قبل از خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری باید دقیقا بدانید که دلیل شما برای خرید این دوربین چیست و اینکه دوربین خریداری شده قرار است چه نیازی را برطرف کند. اگر این اولین تجربه شما در خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری باشد ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چه برندی مناسب شماست. غول های تولید کننده تجهیزات فیلمبرداری مانند کانن و نیکون طرفداران وفاداری دارند که حاضرند قسم بخورند برند محبوبشان بهترین در جهان است. اما تا جایی که کیفیت تصویر مهم باشد این برند ها تفاوت چندانی با هم ندارند. شرکت هایی مثل سونی نیز طرفداران خود را دارد و البته سونی در حال تبدیل شدن به رقیب سختی برای شرکت های مذکور است.
برخی از عکاسان که می خواهند به فیلمبرداری هم بپردازند تمایل دارند که از محصولات کانن استفاده کنند چرا که کیفیت تصویر محصولات این شرکت در هنگام ضبط ویدیو فوق العاده بالاست. در واقع محصولات شرکت کانن در صنعت فیلم و تلویزیون کاربرد بسیاری دارند مخصولا در مواردی که نیاز به صرف هزینه های گزاف برای خرید تجهیزات بسیار گران قیمت نیست.
در کل بهتر است که در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری در نظر داشته باشید که بهترین گزینه انتخاب یک برند و استفاده همیشگی از همان برند است چرا که هر برند و سیستم ساختار منحصر به فرد خود را دارد (از فرمت های تصویری گرفته تا محل قرار گیری دکمه ها و ظاهر منو ها) و همین که به استفاده از آن برند عادت کنید برایتان سخت خواهد بود که برند مورد استفاده خود را تغییر دهید.
مساله دیگری که باید در نظر داشته باشید لنز ها هستند. هر تولید کننده لنز ها و اتصالات لنز متفاوت و مخصوص به خود را دارد. پس بنا بر این شما نمی توانید از لنز های ساخت شرکت نیکون بر روی دوربین های کانن استفاده کنید و یا بر عکس. پس اینکه به استفاده از یک برند وفادار بمانید منطقی به نظر می رسد چرا که وقتی بخواهید دوربینتان را به مدل جدیدتری ارتقا دهید می توانید از همچنان لنز هایی که دارید استفاده کنید.

خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری از فروشنده معتبر


به طور کلی باید برای هر نوع خریدی از فروشندگان معتبر خرید کنید. برای خرید لنز دوربین دست دوم به هیچ عنوان به صورت غیر حضوری اقدام نکنید. بهتر است از یک فرد مورد اعتماد و یا نمایندگان رسمی خرید انجام دهید. فروشگاه های معتبری هستند که اجناس دست دوم را خرید و فروش می کنند. این فروشگاه ها اجناس را به خوبی بررسی می کنند و حتی برای جنس دسته دوم فروخته شده گارانتی نیز ازائه می کنند. همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که افراد سودجوی زیادی در بازار هستند که شما را گمراه کرده و محصول بی کیفیت را به شما می فروشند.

مدل سال قبل را بخرید

اگر به فکر خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری هستید بی معنیست که جدیدترین مدل را بخرید. در اکثر موارد با خرید دوربین های مدل سال جاری معامله خوبی انجام نخواهید داد، البته در صورت خرید آخرین مدل موجود در بازار ممکن است بتوانید در صورت نیاز از گارانتی دستگاه استفاده کنید. هدف اصلی از خرید دوربین های دست دوم فیلمبرداری این است که بتوانید پولتان را پس انداز کنید. پس اگر با خرید دوربین های دست دوم فیلمبرداری مدل سال جاری پولی پس انداز نمی کنید بهتر است به خودتان لطف کنید و با صرف اندکی هزینه بیشتر یک دوربین نو بخرید تا حد اقل خیالتان از نظر گارانتی راحت باشد.
اگر تصمیم به خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری دارید مطمئن شوید که دوربین مدل سال قبل را می خرید تا بتوانید مبلغ قابل توجهی را پس انداز کنید. در اکثر موارد جدیدترین مدل دوربین موجود در بازار با مدل قبلی آن تفاوت چندانی ندارد. پس فکر نکنید که برای بهتر شدن نتیجه کارتان حتما به آخرین مدل دوربین نیاز خواهید داشت.

در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری عملکرد دوربین را تست کنید

به دلایل بسیاری همیشه در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری عملکرد دوربین را تست کنید. بررسی کنید که آیا حسگر دوربین مشکلی دارد یا دوربین به درستی ویدیو را ضبط می کند و یا صفحه نمایش دوربین خراب است. چنانچه هر گونه مشکلی در عملکرد دوربین وجود داشته باشد تا دوربین را واقعا آزمایش نکنید نمی توانید متوجه مشکل موجود شوید. توصیه می کنیم که علاوه بر تست عملکرد دوربین فیلم ضبط شده را نیز بر روی یک نمایشگر سالم تماشا کنید تا مطمئن شوید که هیچگونه مشکلی در تصاویر ضبط شده وجود ندارد. بهتر است که در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری کارت حافظه و لپتاپ برای بررسی خروجی دوربین همراه شما باشد.

دوربین دست دوم فیلمبرداری

در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری چه چیزهایی را باید بررسی کرد؟


بررسی شمارنده شاتر در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری

ممکن است که ظاهر یک دوربین دست دوم فیلمبرداری در هنگام خرید خوب به نظر برسد اما اگر می خواهید واقعا بدانید که دوربین مورد نظر شما چقدر کار کرده است حتما شمارنده شاتر ان را بررسی کنید. شاتر دوربین ها عمر محدودی دارند و پس از پایان این عمر باید تعویض شوند. اکثر تولید کنندگان دوربین در هنگام معرفی محصولاتشان تعداد شاترهایی که با دوربین می توان زد را ذکر می کنند. با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید عمر مفید شاتر مورد نظرتان را بفهمید.
شمارنده شاتر تعداد دفعات به کارگیری کامل شاتر را نشان می دهد و این به شما می  گوید که تقریبا تا زمان نیاز به تعویض شاتر چقدر باقی مانده است. این مساله به خصوص وقتی شما دوربینی را می خرید و قصد دارید با آن عکس بگیرید صدق می کند. اما اگر تنها قصد ضبط ویدیو را دارید این مساله چندان مهم نیست.
برای فهمیدن اینکه دوربین مورد نظر چند باز شاتر زده است می توانید یک عکس بگیرید و شمارنده را بررسی کند. در بعضی از دوربین ها می توان این شمارنده را ریست کرد اما بعضی مدل ها این قابلیت را ندارند. بعضی از مدل های دوربین دارای نرم ازارهای جانبی هستند که می توان از انها برای فهمیدن ظول عمر شاتر استفاده کرد.
همچنین در هنگام بررسی شاتر توجه داشته باشید که حتما چند عکس با دوربین بگیرید و عملکرد دوربین را با سرعت های مختلف شاتر بررسی کنید. هر گونه گیر کردن و یا صدای غیر طبیعی می تواند نشانه ای از خرابی دوربین باشد.

بررسی حسگر در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری

هر وقت کسی دوربین مورد نظرش را برای خرید بررسی می کند تقریبا به همه چیز نگاهی می اندازد و تقریبا همیشه در بررسی حسگر با شکست مواجه می شود. مهم نیست که یک دوربین چقدر در ظاهر خوب به نظر می رسد. اگر هرگونه مشکلی در زیر این ظاهر زیبا وجود داشته باشد بهتر است که هرچه زودتر آن را کشف کنید.
مهمترین و بزرگترین مشکل خراش ها و نقص های روی حسگر هستند. باید در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری بسیار محطاط باشید چراکه ممکن است فروشنده در مورد وضعیت دوربین کاملا با شما رو راست نباشد. مشکلات حسگر در میان دوربین های قدیمی بسیار معمول هستند. قبل از خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری حتما با چراغ قوه نور را بر روی حسگر بیاندازید و آن را کاملا بررسی کنید و مطمئن شوید که هیچ مشکلی وجود ندارد. همچنین می توانید از سوژه ای پر نور مثل آسمان یا دیوار سفید عکس بگیرید. اگر هنگام خرید این کار را انجام ندهید وقتی که مشکلات بزرگی را در تصویرتان ببینید کاملا پشیمان خواهید شد.

دوربین دست دوم فیلمبرداری

بررسی بدنه دوربین در هنگام خرید دوربین دست دوم فیلمبرداری

به طور کلی شما با نگاه به ظاهر دوربین دست دوم فیلمبرداری می توانید بگویید که تا چه اندازه خوب از آن مراقبت شده است. البته اکثر خراش های روی دوربین تاثیر منفی در عملکرد آن ندارند و می توان آنها را نادیده گرفت. وجود شکستگی و خراش های عمیق می تواند نشانه این باشد که دوربین به زمین افتاده است. درست است که دوربین ها تا حد امکان محکم ساخته می شوند اما بهتر است که شانستان را با یک دوربین آسیب دیده امتحان نکنید. شما هرگز نمی دانید که چه آسیب های داخلی بر اثر ضربه به دوربین وارد شده است.
گیره لنز دوربین ( یا همان ماونت لنز) باید تمیز باشد و شرایط خوبی داشته باشد، بدون هیچگونه آسیب دیدگی. این قسمت را با قرار دادن لنز بر روی دوربین و اینکه لنز چگونه در محل مورد نظر قرار می گیرد بررسی کنید. وقتی لنز را بر روی دوربین قرار می دهید باید محکم در جای خود قرار بگیرد و شل نباشد.اگر صفحه نمایش دوربین شدیدا خراش داشته باشد باید آن را تعویض کنید و این اصلا ارزان نیست. پس مطمئن شوید که صفحه نمایش دوربین نیز سالم باشد.

برای خرید دوربین دست دوم بر روی لینک کلیک کنید.

ارسال دیدگاه