معرفی و بررسی سنسور سونی A6600

دوربین سونی A6600

معرفی و بررسی سنسور سونی A6600

بررسی سنسور سونی A6600

نقد و بررسی سنسور سونی A6600 با مدل های دیگر نتایج خوبی را در پی داشت. در این مقایسه شما به خوبی متوجه می شوید که این دوربین یکی از حرفه ای ترین ها است.

سنسور سونی A6600 مدل جدید تر A6500 می باشد که اکنون برترین دوربین میان سبک ها و مدل های متفاوت این شرکت می باشد، مدل قابل تعویض بدون آینه این دوربین از سنسور Aps-c برخوردار است.

 مانند مدل قبلی، مدل جدید دارای سنسور EXAMOR cmos 24.2  مگاپیکسل و لرزشگیر با حداقل 5 وقفه می باشد که لرزش دست ها را می گیرد، با این حال، بررسی سنسور سونی A6600 نشان می دهد که این سنسور شامل فوکوس خودکار و سیستم تعقیب سوژه مخصوص سونی برای عکس ها و فیلم ها می باشد.

این قابلیت جدید به فوکوس خودکار اجازه می دهد تا به صورت حرکتی Af را ردیابی و حالت AF چهره و چشم را بدون کاربر اضافه تشخیص دهد.

یکی دیگر از ویژگی های جالب این دوربین که در بررسی ها مشخص شد سیستم تعقیب سوژه آن بود. در زمان بررسی سنسور سونی A6600 متوجه شدیم که سنسور به راحتی سوژه را تعقیب و حتی اگر سوژه به عقب بچرخد سنسور به طور یک پارچه آن را دنبال و تشخیص چهره و تعقیب چشم ها را انجام می دهد.

درباره طراحی بدنه سونی A6600 باید گفت، که تغییراتی در ارگونومی این مدل ایجاد شده است، که از آن جمله می توان به یک دسته بزرگتر که برای قرار دادن باتری با ظرفیت بالاتر Z(2280mah) اشاره کرد که در هر بار شارژ حداکثر می توان 800 عکس گرفت.

سرعت عکس برداری مداوم تا 11 فریم در ثانیه امکان پذیر شده است، AF و نوردهی خودکار در دو جایگاه متمایز شده است که البته این موارد برای حافظه های Stick pro و SD می باشد. (با پشتیبانی از استاندارد UHSI کندتر)،  همچنین وای فای و USB2.0 برای انتقال داده ها به علاوه NFC برای اتصال به دستگاه های تلفن همراه و بلوتوث برای دستیابی به اطلاعات موقعیت مکانی وجود دارد.  ضبط ویدیو  با کیفیت بالا K4/P30 است و باز خوانی پیکسل بدون استفاده از سطح SUPER 35mm با گزینه های HLG و تثبیت کننده سطوح انجام می گیرد.  

در بررسی سنسور سونی A6600 نکته دیگری که جالب توجه بود نویز تصاویر گرفته شده با این دوربین بود. ما برای تست نویز سیگنال ها، وضوح تصویر را اندازه گیری کردیم، به طور جالب توجهی نسبت داده واقعی تصویری که می خواهد ضبط کند در مقابل نویز بیشتر است، اما هنگام عکسبرداری با ISO بالاتر این نویز نیز مشاهده می شود.

 

بنچمارک سنسور A6600

 

یکی دیگر از بررسی های سنسور سونی A6600 24 مگاپیکسلی در بنچمارک DXOmark بود که  به امتیاز 82 دست پیدا کرده است، که آن را در بیست و یکمین جایگاه (بند 4) در پایگاه داده APS-C قرار داده است، زمانی که ما دوربین های DSLR APS-C را در اختیار داریم سنسور های چهار سوم در دوربین های بدون آینه مورد استفاده قرار می گیرند. بررسی سنسور سونی A6600 نشان می دهد که پر قدرت ترین سنسور ورزشی (ISO کم نور) در دسته بندی ها می باشد و در ISO 1497 بالاترین ارزش را در اندازه گیری های سنسور بدست آورده است. جای تعجب نیست که یک نتیجه بسیار خوب در رده های ورزشی معمولا به معنای یک نتیجه بسیار خوب در دامنه منظره (دامنه حرکتی) می باشد.  بررسی سنسور سونی A6600 در دامنه حرکتی به حداکثر نوردهی 13.4 در تنظیمات توسعه یافته ISO 50 دست پیدا کرده است و نیز دارای دامنه حرکتی بسیار عالی می باشد.

بررسی سنسور سونی A6600 به نتیجه قابل قبولی در رده پرتره (عمق رنگ) دست پیدا نکرد.  اگرچه دارای عمق رنگ 13.4 بیت در تنظیمات توسعه یافته ISO 50 می باشد، اما پس از آن به خصوص در ISO های متوسط و بالا مناسب نیست.

با وجود تفاوت های قابل توجه در حساسیت به رنگ و دامنه حرکتی  18% نتایج SNR  برای هر سه دوربین به ویژه در ISO های بالا مشابه است. با این وجود، عکس های سنسور سونی A6600 به میزان ISO3200 از CANON EOS M5 واضح تر است (در مقابل  ISO2207 -2516 اندازه گیری شد.)

مقایسه کیفیت عکس

رده بندی دوربین A6600

 

نتیجه بسیار خوب در دسته ورزشی بدان معنی است که بررسی سنسور سونی A6600 نشان داده است که از سر و صدای کم و دامنه حرکتی خوبی برخوردار است، اما لازم به یادآوری است که نتایج مقادیر ISO در این گروه تابعی از SNR و دامنه حرکتی می باشد. تفاوت بین سنسور های پیش رو در واقع بسیار ناچیز است و همه سنسور های APS-C 24MP اخیر سونی که به سال 2016 بر میگردند به نتایج بسیار مشابهی در این گروه دست می یابند. در واقع شما باید به سونی NEX7 2011 برگردید تا اختلاف نوردهی 0.5  را مشاهده کنید.

 سنسور سونی  A6600 نزدیک ترین رقیبی است که از نظر اندازه سنسور می تواند جایگزین سونی A6500 شود. جالب است که مدل قدیمی با سنسور مشابه 24 مگاپیکسلی و فوکوس خودکار و تراشه تشخیص فاز از دامنه حرکتی بهتر و حساسیت رنگ بالاتر نسبت به دامنه حساسیت برخوردار است.

جالب است که سنسور سونی A6600 را با میکرو چهار سوم المپوس OM-DE-M1MARKII مقایسه کنیم. با معرفی MARKIII قیمت بسیار کاهش یافته است، هرچند که به طور کامل در حد سونی نمی باشد. با این وجود، سنسور با وضوح پایین تر 20.4 مگاپیکسلی EM1MARKII از بهترین نوع خود می باشد و به طور چشم گیری به هم نزدیک می شود و به حداکثر عمق رنگ بسیار خوب 23.7 بیت می رسد و دارای دامنه حرکتی با نور دهی حداکثر 12.8 و امتیاز بسیار خوب در رده ورزشی ISO 1312 می باشد.

مانند سونی مدل های M آینه ای کانن نیز دارای سنسور اندازه APS-C هستند، اگر چه آن ها به طور معمول چند میلی متر از سنسور های سونی کوچکتر هستند. هر سه مورد در بانک اطلاعاتی ما M5,M100,M56 به طور مشابه عمل می کنند، گرچه کانن EOS M5 24.2 مگاپیکسلی نزدیک ترین رقیب به سنسور سونی A6600 می باشد. قدمت این سنسور به سال 2016 برمی گردد، اما هنوز هم در محدود سنسور سونی A6600 قرار دارد.

حداکثر دامنه حرکتی و حساسیت به رنگ M5  به ترتیب با نور دهی 12.4 و 23.4 بیت است، در حالی که امتیاز ISO  کم نور آن در حالت ISO 1262 از نور دهی 0.2 کمتر است.  

بررسی های سنسور سونی A6600 نشان داد که این دوربین در نور پایین نیز عملکرد بسیار عالی دارد  و نویز در مواقعی که حتی اندازه کوچکی را مثلA4  داشته باشد در حدودISO 6400  کنترل می کند. با این حال، اگر تصاویر را به صورت آنلاین از طریق رسانه‌های اجتماعی به اشتراک‌ بگذارید، حتی تصاویری که با  ISO   بالا در رده ۲۵۶۰۰ نیز قرار داشته باشند را می‌توانید به راحتی استفاده‌ کنید؛

نتیجه گیری

بررسی سنسور سونی A6600 با دیگر دوربین ها به خوبی نشان داد که این مدل بسیار پرکاربرد و البته یکی از حرفه ای ترین دوربین ها برای عکاسان می باشد. بررسی سنسور سونی A6600 ثابت کرد که این دوربین ترکیبی از ویژگی های مختلف است. قابلیت گرفتن عکس‌های فوق‌العاده را دارد و از فوکوس خودکار و ردیابی فوق‌العاده‌ای برخوردار می‌باشد. همچنین در زمینه ضبط تصاویر پشت سر هم و عمر باتری بالا حرف‌هایی برای گفتن دارد.

سونی همچنان از سنسور 24 مگاپیکسلی APS-C EXMOR خود با توجه به عملکرد کم نور و دامنه حرکتی بالا در ISO جلوتر است، اگرچه کیفیت کلی تصویر تا حد زیادی نسبت به مدل های قبلی تغییر نکرده است. در بررسی سنسور سونی A6600 متوجه شدیم که این دوربین قادر به تولید تصاویر با کیفیت عالی است و گنجاندن فوکوس خودکار و ردیابی در زمان واقعی برای عکس و فیلم به همراه باتری بزرگتر نسبت به نسخه قبلی خود آن را جذاب تر از A6500 کرده است. معرفی سنسور سونی A6600 به عکسان یک گزینه مناسب است که با داشتن یک مجموعه ویژگی خوب، دوربینی جذاب و با قیمتی نسبتاً مناسب است که می تواند رضایت آن ها را در پی داشته باشد.

 

برای خرید و یا مشاوره خرید دوربین های عکاسی دست دوم و آکبند، با مشاورین مهرانی‌کم در تماس باشید.

 

Reference: dxomark

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *